doc. Ing. Tatiana Bojňanská CSc.
- Katedra skladovania a spracovania rastlinných produktov, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, SPU v Nitre, Nitra, Slovensko
- Katedra skladovania a spracovania rastlinných produktov, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, SPU, Nitra, Slovensko
- Výskumné centrum AgroBioTech, SPU v Nitre
- Výskumné centrum AgroBioTech, SPU v Nitre, Slovensko
- Katedra skladovania a spracovania rastlinných produktov, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, SPU v Nitre
- Katedra skladovania a spracovania rastlinných produktov, Nitra, SR
- Výskumné centrum AgroBioTech, SPU Nitra
Abstract name | Year | Section |
---|---|---|
Guarová guma a jej vplyv na kvalitu pekárskych výrobkov počas mraziarenského skladovania | 2014 | Biotechnology and Food Technology |
Možnosti využitia arabskej gumy pri výrobe pečiva | 2016 | Biotechnology and Food Technology |
Aplikácia mrkvy obyčajnej (Daucus carota L.) a repy obyčajnej cviklovej (Beta vulgaris var. conditiva L.) v nízkotlakovej extrúznej technológii | 2016 | Biotechnology and Food Technology |
Vplyv prídavku agaru na reologické vlastnosti pšeničnej múky a pekársku kvalitu výrobkov | 2016 | Biotechnology and Food Technology |