Mgr. Tomáš Grivalský

  • Ústav molekulárnej biológie SAV, Bratislava
  • Ústav molekulárnej biológie, SAV
  • Ústav molekulárnej biológie SAV, Bratislava,
  • Slovenská akadémia vied, Ústav molekulárnej biológie, Laboratórium potravinovej a environmentálnej mikrobiológie, Bratislava, Slovenská republika

Abstract name Year Section
Charakterizácia izolátov kvasiniek a vláknitých húb z májovej bryndze a sudovaného ovčieho hrudkového syra 2014 Biotechnology and Food Technology
Mikroflóra sudovaného ovčieho syra 2014 Biotechnology and Food Technology
Metódy typizácie, identifikácia a stanovenie hydrolytických vlastností baktérií z extrémofilných prostredí 2014 Cellular metabolism, physiology, molecular biology and genetics
Charakterizácia a využitie baktérií získaných z rôznych environmentálnych prostredí 2015 Biotechnology and Food Technology
Využitie mikroorganizmov pri znižovaní obsahov liečiv a drog v odpadových vodách 2015 Open section for students