Senzorická a mikrobiologická analýza lisovaných cereálnych, pseudocereálnych a strukovinových výrobkov fermentovaných probiotickým kmeňom Lb. rhamnosus GG |
2014 |
Biotechnology and Food Technology |
Charakterizácia izolátov kvasiniek a vláknitých húb z májovej bryndze a sudovaného ovčieho hrudkového syra |
2014 |
Biotechnology and Food Technology |
Viability of Lactobacillus acidophilus NCFM Howaru Dophilus during its storage at refrigeration temperatures |
2014 |
Biotechnology and Food Technology |
Štúdium rastu a metabolizmu vybraných zbierkových kmeňov a izolátu druhu Geotrichum candidum |
2014 |
Biotechnology and Food Technology |
Mikroflóra sudovaného ovčieho syra |
2014 |
Biotechnology and Food Technology |
Antimikrobiálny efekt baktérií mliečneho kysnutia na rast Staphylococcus aureus a Escherichia coli |
2015 |
Biotechnology and Food Technology |
Vplyv prídavku NaCl na dynamiku rastu druhu Geotrichum candidum na povrchu stuženého živného média |
2015 |
Biotechnology and Food Technology |
Prieskum variácie rastovej dynamiky izolátov Escherichia coli |
2016 |
Biotechnology and Food Technology |
Fermentované pseudocereálne výrobky pre celiatikov s probiotickým potenciálom |
2016 |
Biotechnology and Food Technology |
Účinok hyperosmotického stresu na radiálny rast Fusarium oxysporum |
2016 |
Biotechnology and Food Technology |
Nové prístupy v tradičnej výrobe syrov zo surového mlieka |
2017 |
Biotechnology and Food Technology |
Fermentované kukuričné produkty vo vývoji nových funkčných potravín |
2017 |
Biotechnology and Food Technology |
Vplyv soli na žiaducu a nežiaducu mikrobiotu pri výrobe syrov zo surového mlieka |
2017 |
Open section for students |
Kombinovaný účinok teploty a aktivity vody na rast Geotrichum candidum |
2017 |
Biotechnology and Food Technology |
Vplyv teploty na dynamiku prežívania bakteriálnych izolátov druhu Escherichia coli a Staphylococcus aureus |
2017 |
Biotechnology and Food Technology |
Moisture sorption isotherm of pine nuts (Pinus gerardiana) |
2020 |
Biotechnology and Food Technology |